Welcome to dyanahadi.blogspot.com

This is my story about my life; plus where  I spent my time and money to. And I wanna share what I've done during my past 10 years back. I dedicated this story to my beloved family and friends out there. 

Day to Remember

Lilypie Next Birthday PicLilypie Next Birthday Ticker

Tuesday, July 28, 2009

:: Makcik Senah Punya Hal ::


Setelah bbrp lama me xjejak kaki ke HQ, rupanya ada cite best yg dikongsi bersama dgn officemate.

KISAH MAKCIK SENAH

Dah la keriangan lunch dgn geng 12th floor xhilang lagi, ditambah lak dgn kisah lucu pasal Makcik Senah. Rentetan dr blog Fana, berlanjutan pulak pada kes HANG JEBAT

Yg paling best... ada ke me dikata sepupu spapat Makcik Senah. Adus, mcm nk pecah perut me ketawa.
Tak habis kat floor me, naik floor atas, havocnya blh tahan jugak. Kalah Minah Gali aku ngorek cite.

Apapun, ingin dinyatakan disini yg me BUKAN sepupu spapat Makcik Senah.. OK?

SO guys, rancangan kita esok jadi tak??

1 comment:

Amri Falihi said...

http://afalihi.blogspot.com/